dimecres, 14 de novembre del 2012

Recta final cobrellit


 Un dia ja us explicaré que ha estat per a mi el patchwork .. ara estic una mica trista, aquestes festes em porten molts records i no em sento amb ànims, en fi, continu amb el meu cobrellit.
La veritat és que a poc a poc l'he anat acabant, m'ha costat .. però ara ja hi vaig veient el final, em falta el més divertit encoixinar, no se per on començar, ...... us sembla bonica??


5 comentaris:

  1. Molt, em sembla molt maca. No tothom reb aquestes dates amb la mateixa il.lusió, a mi tampoc m'agraden gaire ara, però abans m'encantaben (quan les meves filles eran petites. Espero s'et passi aviat la tristò, una abraçada i a cosir i fer cosetes que va molt bé per oblidar. PETONS.

    ResponElimina
  2. Una vànova realment bonica.
    La veritat es que cada vegada m'agraden menys aquestes festes, però s'ha de tirar endavant i gaudir tot el que es pugui.
    Petons !!!!

    ResponElimina
  3. Jo crec que les festes de Nadal, tan familiars, són perfectes mentre som joves perquè ens podem reunir amb tots els qui estimem. A mesura que ens fem grans i es produeixen absències és quan li comencem a trobar aquest punt de tristor...
    Però tu anima't, que amb aquestes mans que tens, no es pot estar trist. La vànova és preciosa, les robes molt ben combinades i el disseny molt bonic.
    Molts petons

    ResponElimina
  4. Intenta disfrutar amb tot alló que fás que no es poc i anims,
    Un petonet. Roser

    ResponElimina
  5. Ostres!!!!!
    que xul.lo m´agrada molt,he descobert avui el teu blog i m´en faig seguidora, si vols també em pots seguir a
    tatpatch.blogspot.com
    drapets-de-colors.blogspot.com
    felicitats

    ResponElimina